fbpx

Kaikki projektit yhdessä paikassa

Selkeä ja visuaalinen projektinhallinta

Projektinhallinta ei ole ikinä ollut näin helppoa

Näe projektien tilanne yhdellä vilkaisulla

Selkeät, visuaaliset näkymät auttavat hahmottamaan projektitkokonaisuuden ja vastaamaan kysymykseen: teemmekö me oikeita asioita?

Yhteistyöalusta kaikille projektin osapuolille

Työskentely tiiminä on tehokkaampaa, kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, eikä katoa sekalaisiin tiedostoihin tai sähköposteihin.

Osoita tehtävät ja seuraa niiden edistymistä

Kaikilla on omat työlistansa josta tehtävät, ja kaikki niihin liittyvä tieto löytyvät. Tehtävien edistyminen - tai ongelmat niiden edistämisessä - raportoidaan yhdellä klikkauksella.

Automaattinen raportointi estää ikävät yllätykset

Interaktiiviset, tarkat tilannekuvat ja visuaaliset kojelautaraportit auttavat reagoimaan proaktiivisesti ja välttämään projektien ongelmat.

Älä missaa yhtään deadlinea

ProjectTOP mahdollistaa projektien tietoperäisen johtamisen. Projektit pysyvät aikataulussa, kun kun hahmotetaan, missä mennään ja mitä petää tehdä seuraavaksi.

Muokkaa ProjectTOP itsesi näköiseksi

Lähes kaikkea ProjectTOPissa voi muokata, jopa lennosta. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti asetuksia muuttamalla, mitään räätälöintiä ei tarvita!

Suomen laadukkainta projektinhallintaa

projecttop-ohjelmisto-erp-projekti

Staattisista PowerPointeista dynaamiseen projektinhallintaan

Hukkuuko tieto projektien tilanteesta sähköposteihin ja sekalaisiin PowerPointeihin? 

ProjectTOP:illa kaikki projektidata pysyy yhdessä paikassa, projektien tilan näkee vilkaisulla ja tehtävien kuittaaminen on helppoa simppelin, intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. 

Projektin suunnittelu on helppoa visuaalisella editorilla

Listaa tehtävät ja vaiheet, osoita tehtäville tekijät ja raahaa aikataulut kohdalleen. Julkaise projekti ja ihastele sen etenemistä! 

 • Visuaalinen editori projektin suunnitteluun 
 • Drag and drop– aikataulutus 
 • Tehtävien osoitus myös massatyökaluilla 
 • Resursointi ja tuntibudjetointi 
 • Projektipohjat 
 • Riskianalyysi 
 • Portit 
 • Kustannukset 
 • Tuonti ja vienti Excelistä 
Projecktin suunnittelu visuaalisella editorilla
Tehtävien raportointi projektilla omalta työlistalta

Henkilökohtaiset työlistat

Kaikki löytävät tehtävät omalta työlistaltaan ja saavat muistutuksen uusista töistäTehtävien edistymisen raportointi on yhden klikkauksen takana. Työskentely on mielekästä, kun kaikki tietävät tarkkaan, mitä tehdä ja koska. 

 • Yksinkertainen omat työt- lista peruskäyttäjillä 
 • Sähköpostinotifikaatiot 
 • Tuntikirjaukset 

Työskentele tehokkaasti tiiminä

Tiiminne ei tarvitse koskaan enää miettiä, mihin jokin tiedosto tai sähköposti on kadonnut, tai mitä me jostain asiasta jossain palaverissa joskus sovimme! Kaikki tehtävät ja päätökset löytyvät yhdestä paikasta.

 • Liitetiedostot ja linkit 
 • Sähköpostien sisäänluku ja lähetys 
 • Muokattavat lomakkeet 
 • Tehtäväkohtainen chat 
 • Audit trail kaikilla tehtävillä 
Työskentele tehokkaasti toimittajan kanssa yhteistyössä
Testauksen edistymisen raportointi reaaliajassa

Edistymisen seuranta ja tarkat tilannekuvat

Näet kaikkien projektien tilan vilkaisulla. Tai voit tarkastella tilannetta yksityiskohtaisemmin, kuten projektilaisten työkuormia, deadlinejen tilannetta tai vaikka kaikki päätöstä odottavat asiat. 

 • Portfolio- ja hanketason näkymät 
 • Kaikki projektit yhdellä aikajanalla 
 • Yleiset tai projektikohtaiset kojelaudat 
 • Muokattavat ja jaettavat näkymät 
 • Resurssinäkymä 
 • Tuntiraportointi 

Integraatiot ja muokattavuus

Muokkaa ProjectTOP omannäköiseksja integroi se yhteistyökumppanin ohjelmiston kanssaKäytä SSO:ta ja osta ProjectTOP näppärästi pilvestä tai asenna se omalle palvelimelle – mikä toimiikaan sinulle parhaiten! 

 • Täysin muokattavissa olevat työnkulut, kategoriat, näkymät, käyttäjäoikeudet, ja paljon muuta  
 • Jira / muut integraatiot  
 • Single Sign On – myös pilvessä  
 • Pilvestä tai omalla palvelimella 
ProjectTOP testausohjelmisto dashboard

Haluatko kuulla lisää?

Varaa 30 minuutin keskusteluhetki niin katsotaan, soveltuuko ProjectTOP teille. 

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Suomen parhaat ERP-osaajat palveluksessasi

ProjectTOPin vankan ammattitaidon omaavat henkilöt uskaltavat hyödyntää omia, parhaiksi havaitsemiaan toimintatapoja asiakkaan toiminnan tehostamiseen. Tekemisestä huokuu aito kiinnostus asiakkaan hankkeen onnistumiseen ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Suosittelen lämpimästi!

Jarmo Kaijanen, CIO, Indutrade Oy

Haluamme nähdä ERP-projektisi

Meillä on 200+ projektin kokemus Suomen vaativimmista ERP-projekteista. Olemme järjestelmällisesti kehittäneet projektinhallintamenetelmää ja ohjelmistoa ERP-projektien uniikkeihin haasteisiin yli vuosikymmenen ajan.

Tiedämme tarkalleen, miten projektilla tavoitellut hyödyt saadaan käyttöön aikataulussa ja budjetissa – ihmisiä unohtamatta.

Meiltä löytyy sopiva apu tarpeisiinne, olipa projektinne sitten suunnittelu-, toteutus- tai testausvaiheessa. Meidän kanssa on myös helppoa ja kivaa tehdä hommia 🙂

ProjectTOP

Mentorina

Ulkopuolisen huippuosaajan objektiivinen näkemys ja käytännölliset neuvot

Mentori kouluttaa ja sparraa, tuo osaamisensa käyttöönne sekä pitää huolen, että projektin jokaisessa vaiheessa huomioidaan ERP-projektin ainutlaatuiset vaatimukset.

Mentori kouluttaa projekti- ja testauspäälliköitä, auttaa ohjausryhmätyöskentelyssä ja käy läpi projektisuunnitelmaa tarjoten samalla ammattilaisen näkemystä projektin jokaisessa vaiheessa.

ProjectTOP

Projektipäällikkönä

Viemme ERP-projektin maaliin aikataulussa ja budjetissa, ihmisiä unohtamatta

Projektipäällikkö ottaa vastuun projektista – aina suunnitteluvaiheesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. Projektipäällikkö vastaa projektinhallinnasta ja tekee realistisen, liiketoiminnan huomioivan projektisuunnitelman. Hän rakentaa tehokkaat prosessit projektin toteutukseen, testaukseen ja muutoksenhallintaan.

Määrittelyvaihe tehdään fiksusti niin, että kaikki tietävät tarkasti, mitä ratkaisulta odotetaan. Määrittelydokumenteista saadaan helposti luotua testitapaukset, ja projektin etenemistä seurataan reaaliaikaisen raportoinnin avulla.

Rautaisella projektipäälliköllä on tavoitteet kirkkaana mielessä. Hän pitää myös huolen, että käyttöönotto onnistuu, eikä ERP-järjestelmän uudistusprojektille tyypillisiä ongelmia pääse syntymään.

ProjectTOP

Testauspäällikkönä

Pidämme huolen, että ratkaisu toimii niin kuin pitää

Testauspäällikkö huolehtii ratkaisun laadusta, testauksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä virheiden korjauksesta. Hän laatii testaussuunnitelman ja tuottaa ERP-projektille toimivat testausprosessit.

Lisäksi testauspäällikkö kouluttaa liiketoiminnan asiantuntijat kirjoittamaan testitapaukset sekä opastaa liiketoimintalähtöisten, tehokkaiden testausmetodien käytössä.

ProjectTOP

Ohjelmisto

Projektinhallintaohjelma pitää projektisi kasassa estäen datan pirstaloitumisen sähköposteihin ja Excel-taulukoihin

ProjectTOP-ohjelmiston avulla hallinnoit ERP-projektisi kaikkia vaiheita kokonaisvaltaisesti. Ohjelmisto tarjoaa projektisi käyttöön parhaat mahdolliset työkalut, jotka tukevat ProjectTOPin moderneja menetelmiä. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa faktatietoon ja tarkkaan seurantaan pohjautuvan päätöksenteon sekä tehokkaan projektinhallinnan.