ProjectTOP

Kaikki mitä tarvitset ohjelmiston testaamiseen.

Tarinamme

Me olemme ProjectTOP!

Vaikea uskoa, että siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun ProjectTOP perustettiin! Vastahan me istuimme alas ja lupasimme ratkaista kaikki Suomen testausongelmat kehittämällä maailman parhaan testausohjelmiston. 

Aika monta testausongelmaa olemme muuten ratkaisseet, mutta paljon on vielä tehtävää. ProjectTOPohjelmisto, ja me, ”Topilaiset”, olemme olleet sadoissa Suomen haastavimmissa projekteissa mukana laatua varmistamassa, ja on tullut niin onnistumisia kuin oppiakin. Oppi on hieno sana epäonnistumiselle. Joista on siis opittu ja kehitytty, ja nyt epäonnistutaan enää hyvin harvoin 😊 

Nyt, 10 vuoden kehityksen jälkeen voimme sanoa, että ProjectTOP on testausohjelmistona niin lähellä täydellistä kun voi olla, ja joka päivä keksimme jotain pientä parannettavaa.  

Me olemme myös oppineet, mitä pitää tehdä, että ohjelmisto saadaan nopeasti käyttöön ja testaukset rullaamaan. Palamme halusta tulla laittamaan testauksenne kuntoon! 

ProjectTOP testausohjelmisto raportointi

Joonas Iivonen

Project Specialist
[email protected]
+358 40 703 0513

Palava intohimo projektien onnistumiseen. Herää yöllä kylmässä hiessä aina, kun projektissa toistetaan perinteisiä virheitä.

Jos ei ole auttamassa asiakasta, Joonas on saattanut livahtaa perhokalaan tai bänditreeneihin. 

Joonas vastaa mielellään kaikkiin myyntiin ja ostamiseen liittyviin kysymyksiin!

Jyrki Autio

Project Mentor
[email protected]
+358 400 744 831

Suomen kovin testausguru. Vihaa kun häntä kutsuu guruksi. Onnellinen aina, kun pääsee projektiin ajoissa mukaan, koska ongelmia ei silloin tarvitse korjata, vaan ne vältetään kokonaan.

Projektien ulkopuolella Jyrkin saattaa löytää lenkkipolulta Eino-koiran kanssa taikka mökiltä jotain uutta rakennusta pystyttämästä.

Jyrkille voi osoittaa kaikki palveluihin liittyvät kysymykset!

Petri Pulkkila

Development Director
[email protected]
+358 400 394 292

Kehittää tai integroi mitä tahansa, mihin tahansa, vaikka ensin aina sanookin ei. Etsii aina häiriötöntä työrauhaa, koskaan sitä löytämättä.

Petri viihtyy perheensä parissa, mutta joskus heistä erossakin, usein eurheilun maailmassa. Huhujen mukaan myös perinteisemmät urheilun muodot ovat osa Petrin arkea.

Petri vastaa mieluusti kaikkiin teknisiin kysymyksiin!

Laita meille viestiä!​

Lähetä lomakkeen avulla meille viestiä mieltä askarruttavissa asioissa ja vastaamme mahdollisimman pian!
Ongelmatilanteissa voit olla myös yhteydessä osoitteeseen [email protected]

ProjectTOP testausohjelmisto projektinäkymä

Sertifioitua suomalaista softaa

ProjectTOP testausohjelmisto sertifikaatti software from finland

ProjectTOP

Kaikki mitä tarvitset ohjelmiston testaamiseen.

Sertifioitua suomalaista softaa