Projecttop-projektinhallintaohjelma pitää ERP-projektin raiteillaan

Projecttop on ollut käytössämme Vantaan Energia- konsernissa viitisen vuotta. Käyttö on laajentunut yksittäisten projektien testausten hallinnasta konsernin kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan. Projecttop -ohjelmisto on ketterä ja joustava työkalu tarpeisiimme. Henkilökunta on avuliasta ja palvelua saa nopeasti.

Johanna Piispa, Development Engineer, Vantaan Energy Electricity Networks Ltd
0 +
vuoden kehitys
0 +
onnistunutta projektia
0 +
hommaa kuitattuna

Ohjelmisto toiminnanohjausjärjestelmän uudistamisen tukena

Projektidatan pirstaloituminen ajaa ERP-projektit ongelmiin

ERP-projekti ajautuu ongelmiin, kun kokonaiskuva ERP-järjestelmän uudistamisprojektista katoaa. Tämä tapahtuu hitaasti projektin edetessä, ja kun ongelmaan herätään, on jo liian myöhäistä.

Kaikki, mitä ERP-järjestelmän onnistuneeseen uudistukseen tarvitaan – yhdellä alustalla

Projecttop-ohjelmisto kerää kaikki ERP-projektisi aktiviteetit ja big datan yhdelle alustalle, tarjoten reaaliaikaisesti päivittyvän näkymän projektin edistymiseen. Tieto ei pirstaloidu, ja projektinhallinta toteutuu ajantasaisen faktatiedon pohjalta.

Projecttop on erikoistunut ERP-projektien toteutukseen ja niiden uniikkeihin haasteisiin.
Kaikki hoituu yhdellä, yhteiskäyttöisellä ohjelmistolla.

ERP-projektisuunnitelma, joka on aina ajan tasalla

Jos ERP-järjestelmän projektisuunnitelmaa päivitetään vain fiilispohjalta tai sähköposteista kaivettujen tiedonmurusten perusteella, projektin todellinen tilanne jää arvailun varaan, eikä projektia voida johtaa faktatiedon pohjalta. Projecttop-ohjelmistossa projektisuunnitelmasi päivittyy reaaliajassa kertoen aina projektin todellisen tilanteen.

Johda ERP-projektia tiedolla

Tehokas, faktatietoon pohjautuva johtaminen mahdollistuu, kun projektin todellinen tilanne on aina tiedossa.

Reagoi ongelmiin proaktiivisesti

Huomaat toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen potentiaaliset ongelmat ajoissa, reagoit niihin ennaltaehkäisevästi ja pidät projektin raiteillaan.

Kaikki ovat kuulleet tarinoita laatuongelmien kanssa painineista toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojekteista. Projecttop-ohjelmiston avulla vältät ratkaisujen takaisinvedot, lehtien otsikot ja miljoonien tappiot. Tehokkaiden testaustyökalujen avulla varmistut ratkaisun laadusta ja pidät huolen siitä, että kaikki toimii ennen käyttöönottoa.

Projecttop tekee testaamisesta helppoa

Sinun ei tarvitse olla testauksen ammattilainen – käyttäjäystävälliset testaustyökalut tekevät testaamisesta vaivatonta kaikille.

Ratkaisun laatu on koko ajan tiedossa

Jokainen virhe ja muutospyyntö on helposti kirjattu sekä selkeästi ja visuaalisesti raportoitavissa.

ERP-projektin testaustyökalut, joilla laatu varmistuu

Yhteinen alusta projektidatalle tehostaa ERP-projektin toteutusta

ERP-projekteissa ongelma ei ole projektilaisten haluttomuus tehdä töitään, vaan informaation puute. Työntekijöiden epävarmuus tehtävistä ja deadlineista heikentää sekä työn tehoa että laatua merkittävästi. Projecttop-projektinhallintaohjelman avulla kaikilla projektilaisilla on omat työlistansa. Näin he tietävät, mitä tehdä, milloin ja miksi. Kaikki haluavat nähdä työlistansa vihreänä – myös toimittaja!

Kaikki projektidata yhdessä paikassa

Tekeminen on tehokasta, kun tehtävät eivät katoa sähköposteihin ja sekalaisiin Excel-taulukoihin.

Aina ajantasainen käsitys projektin edistymisestä

Projektilaiset raportoivat tehtävien edistymisestä yhdellä klikkauksella.

ERP-järjestelmän uudistusprojektin riskit realisoituvat, jos projektin tilannekuva ei ole selkeä. Usein ongelmat löytyvät vasta, kun niihin on jo myöhäistä reagoida. Projecttopin reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta potentiaaliset ongelmat havaitaan ajoissa, ja niiden realisoituminen voidaan estää.

Täysin automaattinen raportointi

Automaattinen raportointi tarjoaa ajantasaista faktatietoa projektin joka osa-alueelta.

Eroon epävarmuudesta

Projektissa säilyvät tekemisen meininki ja hyvä fiilis, kun tiedetään tarkasti, missä mennään ja mitä tehdään seuraavaksi.

Reaaliaikainen raportointi estää ikävät yllätykset

Tuki Projecttop-projektinhallintaohjelman käyttöönottoon ja hyödyntämiseen

‘’Miten me ehtisimme ottaa käyttöön projektinhallintaohjelman, kun kaikki aika menee ERP-projektin pyörittämiseen?’’

Törmäämme tähän kysymykseen jatkuvasti, ja voimme kokemuksella luvata, että käyttöönotto tapahtuu helposti projektin todellisia tehtäviä tehdessä. Luennoilla ei siis tarvitse istua – projektilaiset oppivat ohjelmiston käytön työskennellessään projektin parissa, oli kyse sitten suunnittelusta, testitapausten kirjoittamisesta tai tehtävien kuittauksesta. Projektin parissa työskentelevät kiittävät, kun aikaa säästyy ja projektin etenemistä voidaan seurata tarkasti.

Projecttop mukautuu projektiinne

Saatte käyttöönne valmiin projektinhallintaohjelman ja toimivat prosessit. Kaikki toiminnot ovat kuitenkin tarpeen mukaan muokattavissa – vaikka lennosta!

Onnistutte projektissanne

Emme kouluta ainoastaan ohjelmiston tekniseen hallintaan vaan pidämme huolta, että tiedätte tarkasti, miten onnistutte projektissanne.

Aloita ilmainen 30 päivän koekäyttö!

Projecttopin hinnoittelu on yksinkertainen ja läpinäkyvä. Voit itse hallinnoida käyttäjiä ja seurata käyttäjämääriä. Ohjelmisto ei sisällä piilokustannuksia, etkä tarvitse luottokorttia. Projecttopin saat käyttöön vaikka heti turvallisena pilvipalveluna.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen, ota yhteyttä!