fbpx

Suomen parhaat ERP-osaajat palveluksessasi

ProjectTOPin vankan ammattitaidon omaavat henkilöt uskaltavat hyödyntää omia, parhaiksi havaitsemiaan toimintatapoja asiakkaan toiminnan tehostamiseen. Tekemisestä huokuu aito kiinnostus asiakkaan hankkeen onnistumiseen ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseen. Suosittelen lämpimästi!

Jarmo Kaijanen, CIO, Indutrade Oy

Haluamme nähdä ERP-projektisi

Meillä on 200+ projektin kokemus Suomen vaativimmista ERP-projekteista. Olemme järjestelmällisesti kehittäneet projektinhallintamenetelmää ja ohjelmistoa ERP-projektien uniikkeihin haasteisiin yli vuosikymmenen ajan.

Tiedämme tarkalleen, miten projektilla tavoitellut hyödyt saadaan käyttöön aikataulussa ja budjetissa – ihmisiä unohtamatta.

Meiltä löytyy sopiva apu tarpeisiinne, olipa projektinne sitten suunnittelu-, toteutus- tai testausvaiheessa. Meidän kanssa on myös helppoa ja kivaa tehdä hommia 🙂

ProjectTOP

Mentorina

Ulkopuolisen huippuosaajan objektiivinen näkemys ja käytännölliset neuvot

Mentori kouluttaa ja sparraa, tuo osaamisensa käyttöönne sekä pitää huolen, että projektin jokaisessa vaiheessa huomioidaan ERP-projektin ainutlaatuiset vaatimukset.

Mentori kouluttaa projekti- ja testauspäälliköitä, auttaa ohjausryhmätyöskentelyssä ja käy läpi projektisuunnitelmaa tarjoten samalla ammattilaisen näkemystä projektin jokaisessa vaiheessa.

ProjectTOP

Projektipäällikkönä

Viemme ERP-projektin maaliin aikataulussa ja budjetissa, ihmisiä unohtamatta

Projektipäällikkö ottaa vastuun projektista – aina suunnitteluvaiheesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. Projektipäällikkö vastaa projektinhallinnasta ja tekee realistisen, liiketoiminnan huomioivan projektisuunnitelman. Hän rakentaa tehokkaat prosessit projektin toteutukseen, testaukseen ja muutoksenhallintaan.

Määrittelyvaihe tehdään fiksusti niin, että kaikki tietävät tarkasti, mitä ratkaisulta odotetaan. Määrittelydokumenteista saadaan helposti luotua testitapaukset, ja projektin etenemistä seurataan reaaliaikaisen raportoinnin avulla.

Rautaisella projektipäälliköllä on tavoitteet kirkkaana mielessä. Hän pitää myös huolen, että käyttöönotto onnistuu, eikä ERP-järjestelmän uudistusprojektille tyypillisiä ongelmia pääse syntymään.

ProjectTOP

Testauspäällikkönä

Pidämme huolen, että ratkaisu toimii niin kuin pitää

Testauspäällikkö huolehtii ratkaisun laadusta, testauksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä virheiden korjauksesta. Hän laatii testaussuunnitelman ja tuottaa ERP-projektille toimivat testausprosessit.

Lisäksi testauspäällikkö kouluttaa liiketoiminnan asiantuntijat kirjoittamaan testitapaukset sekä opastaa liiketoimintalähtöisten, tehokkaiden testausmetodien käytössä.

ProjectTOP

Ohjelmisto

Projektinhallintaohjelma pitää projektisi kasassa estäen datan pirstaloitumisen sähköposteihin ja Excel-taulukoihin

ProjectTOP-ohjelmiston avulla hallinnoit ERP-projektisi kaikkia vaiheita kokonaisvaltaisesti. Ohjelmisto tarjoaa projektisi käyttöön parhaat mahdolliset työkalut, jotka tukevat ProjectTOPin moderneja menetelmiä. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa faktatietoon ja tarkkaan seurantaan pohjautuvan päätöksenteon sekä tehokkaan projektinhallinnan.